Presa de possessió de dissabte passat: el discurs i video del Ple de constitució de l’Ajuntament

Lluïsa Moret, escollida alcaldessa de Sant Boi en el Ple de constitució del nou Ajuntament. Dissabte pasat, 13 de juny, va tenir lloc aquest Ple a Can Massallera i en disposem el vídeo del discurs de la Lluïsa, el document en PDF d'aquest mateix discurs i el Ple de constitució en diferit.

El discurs de presa de possessió

Clica aquí per veure el vídeo del discurs.

Clica aquí per veure el Ple de la constitució de l’Ajuntament.

Un cop proclamada com a alcaldessa, Lluïsa Moret va explicar que inicia aquesta nova etapa a l’Alcaldia “amb la mateixa emoció i il·lusió, amb el mateix sentiment de responsabilitat però també amb l’orgull de la feina feta, que ha estat molta” i amb la voluntat de ser “la veu” de la ciutadania.

L’alcaldessa va recordar com una bona notícia l’increment de la participació registrat a les eleccions municipals del 24 de maig, va dir que les urnes van tenir com a resultat “un consistori reflex de la pluralitat i la diversitat de la nostra societat” i ha ofert “des del primer moment mà estesa” per “teixir aliances” basades en “valors de progrés i respecte a la convivència i la diversitat”.

Lluïsa Moret va agraïr la “confiança majoritària en el projecte socialista” i la “complicitat” de la força política que continuarà formant part com en els darrers anys del govern municipal “per continuar transformant i millorant la nostra ciutat” amb un equip “fort, plural i compromès”.

I va avançar algunes de les línies mestres de l’acció de govern en el període 2016-19: treballar per una ocupació digna i de qualitat compatible amb la justícia social; atendre les situacions de necessitat social, especialment en relació als infants; multiplicar els esforços per una ciutat més neta i cuidada al servei de les persones; i, de manera especial, un compromís prioritari amb l’educació i la cultura com a motors de llibertat i desenvolupament.

A documentació annexa trobaràs el document en PDF del discurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.