Presentació de Daniel Gabarró a Cal Ninyo del libre “21 creeences que ens amarguen la vida….i com superar-les per a ser feliç”

Dins del projecte de l’Akademia Sant Boi, projecte gratuït d’educació emocional adreçat als joves, un parell o tres de vegades l’any s'adrecen a la població en general per compartir coneixements, esforços, ... i vida. Aquest cop amb Daniel Gabarró, que es dedica a inspirar, acompanyar i transformar conscientment persones, empreses i organitzacions. Serà a Cal Ninyo, el 31 de març, a les 18.30h. Ens hi conviden!

El company Nico Cabezas, que forma part d’aquest projecte l’Akademia Sant Boi, ens fa saber que aquesta primavera portaran en Daniel Gabarró, gran amic de Sant Boi i facilitador d’aquest projecte per dur a terme aquesta conferència/presentació.

Serà a Cal Ninyo, el divendres, dia 31 de març, a les 18.30 h. Parlarà del seu darrer llibre que està molt relacionat amb les falses creences i diferents formes d’abordar-les de manera pràctica i assequible per a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.