Programa 8 de març: Dia Internacional de les Dones

Les companyes d’Igualtat i LGTBI ens fan arribar el programa de les activitats organitzades per al 8 de març d’enguany: Ja tenim el programa del 8m!!!

L’Ajuntament de Sant Boi i el teixit associatiu de dones de la ciutat han organitzat diverses activitats durant de tot el mes de març. Entre elles destaquen:

  • La campanya Vols ser referent?, campanya de llançament del Cercador d’Expertes de Sant Boi, un espai per compartir els talents i sabers de les santboianes i establir contactes.
  • Sortida cap a la manifestació unitària de Barcelona el 8 de març a les 17.30h des de l’aparcament de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Sant Boi (carrer de Torras i Bages). Servei gratuït d’autocars (places limitades.
  • Acte central d’homenatge a les dones de totes les edats que visquin i/o treballin a Sant Boi i que es dediquin o s’hagin dedicat professionalment als àmbits de la seguretat, protecció i d’emergències. L’acte tindrà lloc el 9 de març a les 18h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.
  •  
  • Projecció de la pel·lícula ‘La boda de Rosa’ el divendres 10 de març a les 18h als cinemes Can Castellet. Hi haurà servei de guarda d’infants amb la projecció de la pel·lícula infantil ‘Calamity, la infància de Martha Jane Cannary. Reserva d’entrades gratuïtes a les taquilles dels cinemes a partir del 25 de febrer (de dimecres a diumenges a partir de les 17h).

Més informació al web igualtatsantboi

Clica aquí per veure el Diptic del 8 de març  d’enguany.

Obre’l, hi ha una pila més d’activitats fins a finals de mes!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.