Programa 8 de març: Dia Internacional de les Dones

Les companyes d’Igualtat i LGTBI ens fan arribar el programa de les activitats organitzades per al 8 de març d’enguany: Ja tenim el programa del 8m!!!

Ens demanen que entre nosaltres destaquem: l’homenatge i la manifestació que es fa amb sortida amb autocars. I també, el cinema, que ja n’hem publicat el post fa una estona.

Aquest 8 de març de 2020, per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament i el teixit associatiu de dones de la ciutat, duran a terme diverses activitats obertes a la ciutat que podrem trobar a la programació.

Entre els actes previstos, destaquen l’acte central d’homenatge a les dones que es dediquin o s’hagin dedicat professionalment a la ciència, que tindrà lloc el 4 de març a les 18h a Can Massallera i la projecció de la pel·lícula ‘Próxima’ el 5 de març, a les 18h, als cinemes Can Castellet, que narra la història d’una austronauta i mare soltera d’una nena, que veu trontollar el seu rol de mare i la seva relació amb la filla quan és seleccionada per una missió espacial d’un any de durada.

A més, les persones que ho desitgem podrem sumar-nos a la comitiva per participar a la Manifestació unitària de Barcelona, que sortirà amb autocar (ull! places limitades, i no podem ser reservades) a les 16.00h des de l’aparcament de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Sant Boi (c. de J. Torras i Bages).

Més informació al web igualtatsantboi.

El programa està adjunt a l’espai de documents annexos.

Programació 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.