Projecte Banc de Talents

El grup de treball de "Talent" sorgit de les sessions "La salut de l'Organització" ha donat els seus fruits i estem a punt de posar en marxa el Projecte Banc de Talents i fer-lo realitat. I això depèn de la col·laboració i implicació de cadascú de nosaltres. En aquest post trobarem la informació de tot el Projecte, pendents d'informar a sindicats i a l'equip directiu de la Casa. Podem tafanejar el projecte...

 

COMPROMESOS AMB EL TALENT

Volem ser referents o estàndards de l’excel·lència professional pel TALENT APLICAT

Aquest projecte respon a la voluntat de l’organització de cercar el talent.

L’Ajuntament de Sant Boi és una organització d’àmbit públic que creu amb les persones i té la voluntat d’oferir un servei públic d’excel·lència professional.

La definició de talent que fem servir és :

EL TALENT ÉS la capacitat i/o habilitat d’arribar a bon port el propòsit i/o objectiu, marcant la diferència en el servei públic que s’ofereix, per l’eficiència i sempre d’acord amb els recursos assignats.

En una primera part, la fase pilot, serà voluntària, i cada persona farà públic el talent que vol fer servir dins l’organització, dedicant un màxim de 30 hores anuals del temps laboral, sigui quin sigui el lloc de treball.

Les propostes de talent es recullen en un suport informàtic que ja està creat, també amb aplicació per a mòbils, on es veu l’oferta i la demanda. També serà necessària la complicitat de l’staff directiu total per a facilitar temps, espai i mobilitat del personal que es sumi a la iniciativa.

Dins l’estratègia el grans eixos a desenvolupar a llarg termini són:

      Learning: Representa visiblement el compromís de l’organització amb la cultura de l’aprenentatge continuat per proporcionar els perfils adequats per oferir un servei públic d’excel·lència i d’acord a les exigències tecnològiques del moment. El programa AVANÇA’T d’enguany és un pas en aquesta direcció.

      Diversity & inclusion: Determinar un nombre d’ empleats/des amb backgrounds (experiència, coneixement), cultures i tipus de vida, formant un equip sòlid i homogeni de treball, transversal, multifuncional, que mantinguin aquesta fase pilot de compromesos amb el talent. La pràctica continuada i sistemàtica i que els i les caps facin servir el banc dels talents és MOLT IMPORTANT per donar credibilitat a la iniciativa i potenciar el canvi de cultura a l’interior de l’organització.

      Mobility: Moure l’equip adequat, al lloc oportú en el temps previst per a resoldre les necessitats de la ciutadania i prioritzar les necessitats de l’organització és fonamental perquè el compromís amb el Talent sigui un èxit.

Entrar a l’aplicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.