Propera inscripció als cursos de català del 3r trimestre

El Servei Local de Català de Sant Boi ens demana que fem difusió dels nous cursos de català que comencen del 3r trimestre.

Aquests són els passos a seguir per a incriure’ns:

Per poder-tse inscriure a un curs de català hi ha uns requisits previs. D’una banda, han de saber quin nivell tenim per poder-nos assignar un curs. Per saber el nivell, si mai no hem estat alumne del CPNL, podem fer una prova de col·locació o bé aportar un certificat. D’altra banda, ens expliquem quina documentació haurem de tenir a punt el dia que comenci la matrícula.

 

 

El procés d’inscripció es pot fer totalment en línia. La plataforma d’inscripció i tràmits que ens permeten inscriure’ns ens guiaran en aquest procés. Si necessitem més informació dels passos que cal seguir, aquí ens els explicaran.

 

 

Quan hàgim acabat la inscripció, encara haurem de fer algun pas més abans d’assistir a la primera classe. Com a nou alumne tindrem una adreça electrònica nova, que haurem de validar, i que és la que faran servir per estar en contacte amb nosaltres. Així mateix, tindrem disponible un entorn d’aprenentatge, que podrem conèixer abans de començar el curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.