Protocol d’Actuació davant d’Agressions Sexistes i Lgtbifòbies a les festes majors i altres esdeveniments de la ciutat

Les companyes de la Unitat d'Igualtat ens fan arribar la informació sobre el Protocol d'actuació davant agressions sexistes i lgtbifòbies a les festes. En aquest post també trobarem el Protocol per consultar i/o descarregar. Fes-hi un cop d'ull, tothom ens hi hem d'implicar!

Ja s’acosta la Festa Major i les festes de barri de la nostra ciutat i us volem recordar que tornarem a activar el nostre Protocol d’actuació davant les agressions sexistes i lgtbifòbies. Tindrem dues carpes informatives al vostre servei (una situada a la Plaça de l’Ajuntament i l’altre a la Plaça de l’Agricultura), a on us podeu adreçar per demanar informació i/o per denunciar qualsevol cas d’agressió sexista.

A Sant Boi construïm festes lliures de violències masclistes i Lgtbifòbies.

D’acord amb la moció presentada el 20 d’octubre de 2016 i aprovada per unanimitat al Ple, l’Ajuntament va assumir el compromís i la responsabilitat social i política d’eradicar tot tipus de violències masclistes i lgtbifòbies a la ciutat.

La ciutat de Sant Boi no pot tolerar cap actitud o conducta sexista ni qualsevol agressió per motiu de gènere i/o orientació afectivo-sexual. Per aquest motiu us presentem el protocol que es va fer amb els següents objectius:

  • Construir una societat lliure i igualitària
  • Fomentar espais segurs i lliures de violències masclistes i lgtbifòbies
  • Sensibilitzar a la població davant les actituds, conductes i/o agressions per raó de gènere i per orientació afectivo-sexual a l’entorn d’oci de les festes majors i altres esdeveniments de ciutat, incidint en que aquests tipus d’agressions i conductes són injustificables i intolerables
  • Tenir espais d’oci de festes majors, lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbies en els que les persones se sentin segures.
  • Evitar que aquestes agressions quedin impunes i sense resposta
  • Articular un circuit per denunciar i visibilitzar aquests tipus d’agressions.

Gaudir de les festes és un dret de tots i totes!

Protocol davant agressions sexistes sant Boi amb guia què …

Nota: Mossos d'Esquadra, Centres d'Atenció Primària, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Jutjats, suport jurídic, suport psicològic, transport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.