Protocol d’Actuació davant d’Agressions Sexistes i Lgtbifòbies a les festes majors i altres esdeveniments de la ciutat

Les companyes de la Unitat d'Igualtat ens fan arribar la informació sobre el Protocol d'actuació davant agressions sexistes i lgtbifòbies a les festes. En aquest post també trobarem el Protocol per consultar i/o descarregar. Fes-hi un cop d'ull, tothom ens hi hem d'implicar!

Ja s’acosta la Festa Major i les festes de barri de la nostra ciutat i us volem recordar que tornarem a activar el nostre Protocol d’actuació davant les agressions sexistes i lgtbifòbies. Tindrem dues carpes informatives al vostre servei (una situada a la Plaça de l’Ajuntament i l’altre a la Plaça de l’Agricultura), a on us podeu adreçar per demanar informació i/o per denunciar qualsevol cas d’agressió sexista.

A Sant Boi construïm festes lliures de violències masclistes i Lgtbifòbies.

D’acord amb la moció presentada el 20 d’octubre de 2016 i aprovada per unanimitat al Ple, l’Ajuntament va assumir el compromís i la responsabilitat social i política d’eradicar tot tipus de violències masclistes i lgtbifòbies a la ciutat.

La ciutat de Sant Boi no pot tolerar cap actitud o conducta sexista ni qualsevol agressió per motiu de gènere i/o orientació afectivo-sexual. Per aquest motiu us presentem el protocol que es va fer amb els següents objectius:

  • Construir una societat lliure i igualitària
  • Fomentar espais segurs i lliures de violències masclistes i lgtbifòbies
  • Sensibilitzar a la població davant les actituds, conductes i/o agressions per raó de gènere i per orientació afectivo-sexual a l’entorn d’oci de les festes majors i altres esdeveniments de ciutat, incidint en que aquests tipus d’agressions i conductes són injustificables i intolerables
  • Tenir espais d’oci de festes majors, lliures d’agressions sexistes i lgtbifòbies en els que les persones se sentin segures.
  • Evitar que aquestes agressions quedin impunes i sense resposta
  • Articular un circuit per denunciar i visibilitzar aquests tipus d’agressions.

Gaudir de les festes és un dret de tots i totes!

Protocol davant agressions sexistes sant Boi amb guia què …

Nota: Mossos d'Esquadra, Centres d'Atenció Primària, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Jutjats, suport jurídic, suport psicològic, transport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*