Publicació d’article del Ferran Martos al web de la Red de Entidades Locales por la Transparencia y Participación Ciudadana de la FEMP

L’Ajuntament de Sant Boi des de fa uns anys col·labora amb la RED de Entidades Locales por la Transparencia y Participación Ciudadana de la FEMP.

Concretament, des de la UAPA, es coordina un dels grups de treball de la RED, el de Evaluación de Políticas y Programas Públicos.

La idea d’aquests grups és treballar de forma coral amb altres municipis i entitats públiques de l’Estat per impulsar diferents línies de treball (avaluació, dades obertes, innovació pública, accés a la informació…).

Des del nostre grup, durant el 2021, es van coordinar les edicions de dues activitats formatives i ara, en el 2022, hem tornat a activar la vessant formativa amb dues noves activitats. Justament en aquesta setmana comença l’activitat d’avaluació de polítiques i programes públics en format bàsic, i durant el mes de juny està prevista la realització d’una activitat formativa tipus taller més pràctica.

La intenció del grup és anar creixent en diferents temes de treball i guanyar musculatura, tant a nivell de persones i entitats implicades, com temàtiques a treballar.

Recentment va veure la llum la nova web de la RED i com a primer exercici, el nostre company Ferran Martos, que és el coordinador del grup d’avaluació, va publicar un article que vol posar en valor l’avaluació de les polítiques i programes públics com a mecanisme que ajuda a la planificació i a la presa de decisions i que ara compartim a l’Ajuntament.

L’article es titula Establecer una evaluación orientada a la planificación o resignarse a la serendipia, es va publicar el passat 17 de febrer. Cliques per llegir-lo?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.