Quadernets d’activitats infantils per a la mobilitat segura

El Servei d'Educació per la Seguretat de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha compartit material didàctic amb l'Equp d'Educadors de la nostra policia per tal de poder oferir-lo a les families amb nens i nenes de la nostra ciutat. Mira què ens han remès.

Emmarcat en l’àmbit de col·laboració interadministrativa entre aquest Equip d’Educadors i el Servei d’Educació per la Seguretat de la Guàrdia Urbana de Barcelona, hem rebut per part d’aquest, material didàctic i d’entreteniment a compartir amb la ciutadania amb nens i nenes a casa.

Aquest material forma part del projecte “aprèn des de casa” en el que es faciliten activitats, eines i jocs que tenen com a objectiu identificar i conèixer la figura de l’agent de la Guàrdia Urbana com a agent de proximitat, adoptant conductes, actituds i hàbits vinculats a la seguretat viària. Som conscients que els i les menors de 16 anys no poden tenir perfils a les xarxes socials, per aquest motiu, el projecte va destinat a mares, pares, tutors i adults.

Els oferim propostes enriquidores per entretenir els i les menors de la llar. Es tracta de tres quadernets d’activitats diverses, imprimibles i retallables adreçats a la canalla d’educació infantil i primària. En aquests trobareu activitats relacionades amb la mobilitat segura en forma de jocs, sopes de lletres, mots encreuats, fitxes per pintar, localització d’emplaçaments públics, curiositats, etc.

Quadern d’activitats 1

Quadern d’activitats 2

Quadern d’activitats 3

A més, també ens envien un joc de memory, imprimible i retallable per jugar a casa i que trobarem en els documents annexos, així que, aprofiteu el material i  animeu els vostres fills/es a fer ús d’aquest.

Molta força!!

2 respostes a «Quadernets d’activitats infantils per a la mobilitat segura»

 1. Bona tarda,
  Felicito a la Unitat d’Educació Viària de la Policia Local, que tot i estar a l’operatiu per l’estat d’alarma, encara troba temps per publicar quaderns d’activitats educatives per als més menuts.
  Salut.-

  1. Moltes gràcies J.M.
   Com no podia ser d’una altra manera, l’Equip d’Educadors no és aliè a l’actual situació i ens trobem lluitant també contra aquesta pandèmia sense deixar de banda un dels nostres col·lectius pilars de la nostra existència, els infants i joves.
   Molta força!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.