Què fem els educadors policials a la Jornada d’Esport Inclusiu?

Un esplèndid sol ens va rebre diumenge per celebrar l'anual Jornada d'Esport Inclusiu, a la qual el nostre Equip va ser convidat per prendre part. Clica per saber més...

Diumenge 16 de juny va ser la data escollida per tal de celebrar l’anual Jornada d’Esport Inclusiu al poliesportiu Parellada i els seus voltants.

En aquesta, l’Equip d’Educadors de la Policia Local, van ser convidats a participar, formant part de la graella d’activitats esportives i lúdiques que, els nens i no tan nens, van poder experimentar de manera lliure i  gratuïta per tal de fomentar l’accés a l’esport a totes les persones amb alguna discapacitat física o funcional.

El circuit viari infantil de bicicletes i patinets muntat a l’exterior del poliesportiu va tenir molt bona acollida entre els infants que van assistir-hi en companyia de les seves famílies, el qual formava part, com diem, d’un nombre determinat d’activitats que, un cop completades totes elles,  donaven opció a l’usuari a diversos obsequis preparats per la organització i posterior sorteig de lots aportats per les diferents entitats participants.

Per part del nostre Equip, es van aportar 5 lots d’obsequis per al sorteig, formats per una bossa de lona blava, got, gorra i bolígraf, tots ells serigrafiats amb el logo corporatiu de l’Equip d’Educadors de la Policia Local.

Esperem poder tornar en properes edicions i ajudar a fomentar la inclusió de totes les persones amb discapacitat a través de l’àmbit esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.