Què grans que sou!!!

 

Doncs si!. Així de gran és el meu agraïment personal per un grup de persones que, encara que portem molt poc temps treballant junts, ja s’han convertit en un valuòs reforç en la tasca d’aquests educadors viàris.

Potser els seus noms no us diuen res però, permeteu-me remarcar-los en negreta en senyal de respecte i admiració per aquests xavals/a.

En Ginés, l’Antonio, el Rafa, el David, el Cristian, el Nouredine, l’Adrian, el Marc Enric, la Marta i el Manel, són alumnes que formen part de l’Aula Taller de Medi Ambient de la Fundació Marianao (Biciboi), supervisats pel seu educador, en Guillem i coordinats per la Raquel.

Aquests nois/a participen actualment en un projecte de caire educatiu, basat en la recuperació de bicicletes ja considerades deixalles i que, en ser novament reparades i posades en ordre de marxa, afavoreixen l’accés a aquestes a les entitats que treballen amb persones en situació de vulnerabilitat social o famílies amb problemes de caire econòmics.

Per tant, aquests joves no només obtenen un benefici propi en formar-se personalment per millorar el seu nivell d’ocupabilitat i poder accedir al mercat laboral en condicions d’igualtat, sino que també propicien de manera directa que terceres persones puguin gaudir del resultat del seu esforç, totalment altruista.

Des de fa unes setmanes, i dins del marc de col·laboració amb les diferents entitats de la nostra població, aquest grup de joves acudeixen, acompanyats del Guillem, als centres escolars i emplaçaments a la via pública en els quals s’estigui portant a terme activitats pràctiques d’educació viària amb escolars.

Un cop allà, ajuden l’educador policial a la descàrrega i càrrega de material, el muntatge de circuit viàri infantil i dinamització de l’activat, per la qual cosa esdevenen, sense tenir consciència plena, en referents per la canalla destinatària de l’activitat, així com en una eina extensiva de la labor de l’educador.

Diuen que de ben nascut és ser agraït, així que, joves, pel que respecta a aquest Equip d’Educació Viària, ens treiem el barret (o la gorra) i us traslladem el nostre immens agraïment pel vostre esforç, implicació i suport en les activitats que portem a terme, tot esperant que puguem seguir col·laborant per molt de temps.

Gràcies amics, sou molt grans!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.