Què hi ha a INNOVACIÓ?

És una secció completament nova, o millor: innovadora. Pensada per recopilar les bones pràctiques per començar, però hem ampliat les seves possibilitats de créixer amb aportacions que es facin des de les àrees. Aquestes aportacions sobretot ens han d'ajudar a augmentar el coneixement de la pròpia organització, de les millores que hi estem introduint, o que anem coneixent o aprenent entre totes i tots.

Aquesta secció, com que és “innovadora” està oberta al dinamisme del col·lectiu, i l’anirem fent a mida dels continguts que hi posem entre tothom. I per tothom, volem dir, les persones que treballem a l’Ajuntament que tenim neguits d’aquesta mena, equips de treball, departaments, àrees… i per tant, podrà variar aquesta proposta incial en funció de les nostres necessitats.

Ara per ara, compta amb els apartats següents:

  • Experiències
  • Intercanvi de Coneixement
  • Recursos per compartir
  • Idees

A Experiències, hi publicarem les que s’hagin viscut i sobre temes organitzatius, inclou activitats que s’hagin dut a terme, intercanvis, congressos, premis, etc.

A Intercanvi de Coneixement, comprendrà les aportacions que fem de classes que hàgim assistit i coneixements adquirits, d’ajuts entre persones o grups de l’organització, com per exemple: algú que domini molt una aplicació informàtica i s’ofereixi per ajudar altres en el seu ús.

A Recursos per compartir, seran tots els coneixements, eines, etc. que posem a disposició de la resta, com seria el cas de la col·laboració de la Fitxa “Posa’t a prova!” que feia la companya de Serveis Generals.

A Idees, podrem penjar les idees, les tendències que ens anem trobant a l’interior i a l’exterior de l’organització i que ens poden fer avançar en la millora continuada.

A continuació hem penjat un vídeo curtet i força divertit. Ens dóna algunes pistes!!!!

Focus:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.