“Quin gust li deuen trobar a fer d’àrbitre!!!”…

I a passar fred mentre els fills entrenen? I a dirigir un club esportiu sense recursos? I a liderar un vestidor d'adolescents?... Tothom entendrà tothom a "Team of rivals", durant el dia europeu de la mediació.

Assisteix a una experiència inèdita en el món de l’esport i en el de la mediació

Presencia el primer i pioner cercle restauratiu esportiu, que facilitarà un diàleg autèntic, amb tanta llibertat i sinceritat com profunditat tècnica, fora de tòpics, entre entrenador@s, pares, mares, jugador@s, àrbitres, directius/ves, professor@s…
El 23/1/2019 entre les 10,45 i les 13,00 a Can Massallera (Sala de conferències).

Acollida a càrrec de l’Alcaldessa, Lluïsa Moret; i cloenda per part de la tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Alba Martínez, i de la Regidora d’Esports i Gent Gran i Regidora dels Barris de Muntanya, Antonia Barragan.

Inscripcions a https://bit.ly/2FihWTG

"Team of rivals... Temps de cercle". Coorganitzat per la Unitat de Convivència i la Unitat de Promoció Esportiva.

5 respostes a «“Quin gust li deuen trobar a fer d’àrbitre!!!”…»

 1. Jo en tinc dues filles que justament acaben de treure`s el títol per arbitrar, a més de ser jugadores en un club de futbol.

  1. Hola Alícia!… El meu fill està estudiant el grau superior de tècnic en futbol, i encara no s’ha decidit a treure’s el títol d’àrbitre!… Ens encantaría que poguéssiu acudir a aquesta jornada, on assajarem una nova metodologia per gestionar interessos i posicions contraposades en una pista esportiva, com poden ser les de dos equips contrincants… No trobes que això podria resultar molt interessant per a unes futures àrbitres??

   Joan Carles
   Cap de Convivencia i Mediació

   Salutacions

  2. La meva filla porta quasi un any arbitrant, a mes de jugar amb el seu equip ^-^ Només te 15 anys i ja ho te bastant clar

   1. Hola Montse!

    Crec que l’esport necessita més dones arbitrant. Per l’altre costat, penso que resulta altament capacitador per a un noi o una noia adolescent encarar aquest tipus d’activitats, que enforteixen habilitats bàsiques com l’observació directa, la rapidesa analítica, la responsabilització de les pròpies decisions, la gestió de les emocions d’altres persones, etc.

    Us esperem en la jornada de demà dimecres!

    Joan Carles
    Cap de Convivencia i Mediació

    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.