RÀDIO SANT BOI torna diferent, però igual de propera: Serveis Essencials

Els companys de la Ràdio ens expliquen per telèfon que de març a juny, presencialment només eren 4 persones, de les 40 que habitualment usen l’espai de l’emissora.

 

Les persones de Ràdio Sant Boi que han treballat presencialment durant la crisi sanitària han estat:

El Josep Pallarès com a director, i redactor i s’encarregava dels espais informatius,

L’Israel Gordón, responsable del magazine de la tarda El momento inútil,

L’Amadeu Alemany, amb el magazine matinal La República Santboiana,

I el Ricard Ros, com a tècnic de so.

 

La trentena de col·laboradors i col·laboradores van deixar d’anar a la ràdio per prevenció. Hi han pogut tornar amb “certa” normalitat el 14 de setembre, dia d’inici de la nova temporada. El pla de prevenció vigent permet la participació de quatre persones al locutori de directe i dues al de grabació amb les mesures pertinents de rentat de mans, mascareta en entrar als estudis, distàncies de seguretat, protectors pels microfons i mampares de separació entre persones. Tot plegat per poder fer una ràdio diferent, però igual de propera que abans de la pandemia.

Així, des del 14 de setembre tornen a tenir la graella al 100%. I aprofiten per donar records a la resta de persones de RSB que no estan encara amb ells.

 

I com que són gent d’àudio, quan els hem demanat que ens expliquin com els ha anat, què han fet, qui són, etc. ens han fet una petita retransmissió, és un tall de veu de 7:55’, com si fos una tertúlia!

És a dir, que els companys de RSB ens expliquen com els ha anat, com s’han organitzat, quins efectes ha tingut la pandèmia al seu col·lectiu, i com se sentien a RSB treballant durant l’estat d’alarma a les companyes i els companys de l’Ajuntament, com si fos un programa de ràdio exprés i intern per a nosaltres!

Això si, en diferit. L’han gravat el 23 de setembre al matí.

Escoltes què ens expliquen?

L’han titulat COVID ESPAI. Clica el vincle per sentir-los què ens expliquen!

 

Aquí tenim la foto d’ells al locutori mentre gravaven aquest àudio. D’esquerra a dreta: l’Amadeu, l’Israel i el Josep.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.