Realitzades les sessions informatives del Projecte OPTIMUM i ja es pot respondre el qüestionari per formar-ne part.

Les sessions informatives sobre el projecte OPTIMUM de l’EDUSI, cofinançat al 50% amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER, van tenir lloc els dies 6 i 8 de maig. Va assistir-hi la majoria de les persones inscrites i en totes dues reunions es van presentar força preguntes, dubtes i aclariments.

Ara toca que les persones que van venir i les que hi estiguin interessades encara que no ho fessin, responguin el qüestionari “Motivació OPTIMUM” al més aviat possible i saber què podem o ens ve de gust fer.

Aquí hi ha el vincle per respondre.

També el trobarem al Portal de l’Empleat, dins de l’apartat Altres links, que trobarem al final de la pàgina a l’esquerra.

Per acabar animem a visitar al web http://edusi.santboi.cat/, per conèixer millor tota l’estratègia, on expliquem en quina part del procés ens trobem.

3 respostes a «Realitzades les sessions informatives del Projecte OPTIMUM i ja es pot respondre el qüestionari per formar-ne part.»

 1. El questionario es un poco ambigüo, preguntar por formacion no reglada y dar solo una linea para responder no tiene mucho sentido. Pensaba que seria mas detallado.

  1. Benvolguda Montse,
   Moltes gràcies per enviar el comentari.
   Tenim consciència d’aquest fet. I així es va pactar amb Recursos Humans. És per diverses raons, una perquè avui dia la formació reglada és molt més diversa que fa uns anys i hi ha moltes possibilitats i l’altra és que no es vol que sigui un condicionant per a aquesta oportunitat.
   Aquest projecte el que pretén és que aflorin les habilitats, actituds i aptituds de cadascú.
   L’espai per respondre no està limitat a un nombre de caràcters concret, pots posar tots els graus, màsters, llicencitures, doctorats, etc. que vulguis,

   1. Gracias por contestar. En mi caso, todos los titulos, reglados y no reglados que tengo, estan actualizados en mi perfil de RRHH. en el portal de l’empleat ^-^

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.