RECORDATORI! Tornem a fer un post a l’Ajuntagent! 2.0 de records de les nostres vacances? Esperem les aportacions!

El passat 29 de juliol ens acomiadàvem a l’Ajuntagent per vacances amb aquest article: Tornem a fer un post a l’Ajuntagent! 2.0 de records de les nostres vacances?

 

Hi vam proposar fer una recollida de records de les vacances per fer-ne un “pòster” del nostre estiu. I d’aquesta manera, encara que no ens veiem les cares com sol ser habitual quan ens reincorporem als nostres llocs de treball, com a mínim reprenem la relació entre nosaltres, sabem alguna cosa de com ens ha anat, què ens ha fet sentir bé durant aquest període i ho compartim amb el gran equip que som la gent de l’Ajuntament.
I al damunt, potser tindrà premi…!

 

Com han anat aquestes vacances? Ha estat una bona aturadeta del ritme de l’any, especialment diferent aquesta vegada, oi? Esperem que ens hagi anat bé i hàgim recuperat energies! …Malgrat els temps complicats que vivim.

Hem rebut ja tres col·laboracions, i com que tenen entitat pròpia, les anirem publicant com a post individual quan siguin de contingut extens. Quan siguin més petitones les publicarem en un mateix article identificant qui ho ha enviat.

Seran publicades a l’apartat Compartim del Troc, i sota el títol Records de les nostres vacances: de nom de la companya o company, a partir de la setmana vinent.

Alguna que hem rebut és molt bonica, altra molt simpàtica, però no cal de totes totes que sigui un gran treball, pot ser un detall que tinguem d’aquests moments que hem passat de lleure. Animem-nos! No tinguem vergonya, vinga, va, envieu-nos algun record per compartir entre nosaltres! Tenim temps fins al 25 de setembre!

Què havíem de presentar?

Recordem el que vàrem proposar: Podem enviar un relat, o aquella foto, un petit vídeo, una presentació multimèdia, música d’aquell lloc, de la sortida o posta de sol o d’aquell moment, que per a cascú hagi estat agradable i ens serveixi per allargar aquesta sensació, com a mínim fins a Nadal!

Estem preparant una sorpresa amb el material que enviem, fins al 25 de setembre inclòs, a mlsimon@santboi.cat.

I també farem un concurs amb tot el que rebem, i el més ben valorat pel jurat: per originalitat, elaboració, dedicació, etc. tindrà premi!. Com que a la tornada és incert què es podrà fer i què no… serà alguna proposta d’oci que la Covid 19 no impedeixi gaudir.

Animem-nos a col·laborar per fer-ho ben txulo!!! Esperem les aportacions de tothom. Ah! I moltes gràcies per fer-ho!!

Bona reincorporació a tothom! Cuidem-nos molt!!!

Una resposta a «RECORDATORI! Tornem a fer un post a l’Ajuntagent! 2.0 de records de les nostres vacances? Esperem les aportacions!»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.