Records de les nostres vacances: L’avió de Requesens, del Xavi Martínez

Comencem a publicar els articles i continguts que rebem per compartir entre totes i tots nosaltres les vacances que hem passat. El Xavi d'Educació Viària, sempre apunt de col·laborar amb l'Ajuntagent, ens envia un article d'una excursió que ha fet amb la família aquest agost. Sense deixar la seva motivació d'Educador, ens explica una visita a un lloc on hi va haver un esdeveniment de la història recent. Llegir aquest article, a més de ser instructiu perquè coneixererem uns fets no gaire coneguts, ens emocionarà. Cliques? És molt txulo, i ho ha treballat tant...!

 

Aquest article té dos grans continguts, un vídeo de 2:39′ que trobarem a continuació d’aquestes paraules introductòries, és un homenatge del Xavi a aquests tres homes francesos de Protecció Civil, i un article que ha escrit per explicar aquesta història.

L’article l’hem transformat en imatge per conservar la seva presentació original. Si el volem veure tal com el presenta, el podem descarregar clicant aquest vincle.

 

 

 

 

2 respostes a «Records de les nostres vacances: L’avió de Requesens, del Xavi Martínez»

    1. Gràcies J.Carlos.
      He intentat traslladar en el document el recull dels sentiments que anaven aflorant allà dalt amb la descoberta de l’aparell sinistrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.