Records de les nostres vacances: Vacances d’agost en família, del Xavi Martínez

El Xavi ens regala de nou enviant un altre vídeo. Ara és un recull dels llocs on ha estat aquestes vacances en companyia de la seva família. Imatges de records de llocs preciosos i ben diversos. I també alguna de divertida de moments d’esbarjo. És un vídeo treballat, i molt simpàtic. Cliques?

 

Cal reconèixer que el company Xavi és un gran col·laborador de l’Ajuntagent, sempre està apunt de publicar, de comunicar coses d’interès per a totes i tots nosaltres: sobre la Covid, el Procicat, les deixalles, les persones de la Caserna que atenen l’OAC, les que hi fan la neteja, homenatges fets al grup dels sanitaris, a forces de seguretat, els torns especials de la Policia Local, etc. Tot el que trobem que pot ser del nostre interès, s’hi posa immediatament!

 

Aquest vídeo té una durada de 2:46′ i també és casolà, com els que hem publicat fins ara.

 

 

Esperem que aquest nou vídeo que publiquem agradi a tothom i serveixi per engrescar-vos a enviar més records de les vacances, encara que sigui una foto, un tall de vídeo… Gràcies per endavant pel material que rebrem, tenim temps fins a finals d’aquesta setmana!

Una resposta a «Records de les nostres vacances: Vacances d’agost en família, del Xavi Martínez»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.