Sant Boi Jazz Club presenta: WOM

El divendres 7 d'abril, a les 22 hores al Teatre de Cal Ninyo. Preu: 8 € Venda d'entrades a Cal Ninyo. Organització: Ajuntament. Us esperem !

 

3 DONES JAZZP: INTERPRETANT GRANS TEMES DEL POP EN CLAU DE JAZZ

Clara Luna, Laia Fortià i Gemma Abrié són 3 representants de la nova i abundant generació de músics del panorama català, però a més elles són 3 dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria.

L’amistat i els diversos projectes en els quals han coincidit les ha apropat i, sense dubtar-ho massa, elles han unit esforços per aventurar-se en un nou repte musical: poder cantar i tocar un instrument alhora. Així, a més de cantar, la Clara es posa ara darrera el piano, l’instrument que la va formar en l’àmbit clàssic, i la Gemma darrera el contrabaix, l’instrument que ja fa temps la va enamorar; i la Laia, a més de tocar la bateria, s’atreveix amb algunes veus que se sumen a les de la Clara i la Gemma.

De la unió d’aquestes inquietuds en resulta una proposta sòlida, atrevida, sensible i atractiva a tots els sentits, on conflueixen diferents estils com el jazz, la bossanova, el soul o el pop a través d’arranjaments propis.”

 

 

Una resposta a «Sant Boi Jazz Club presenta: WOM»

  1. No us les podeu predre!. Molt bon rotllo i molt bona música. Les vaig veure al Picnic del festival de Terrassa i donent molt de joc. Crec que és una oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.


*