Sant Boi Jazz Club presenta: WOM

El divendres 7 d'abril, a les 22 hores al Teatre de Cal Ninyo. Preu: 8 € Venda d'entrades a Cal Ninyo. Organització: Ajuntament. Us esperem !

 

3 DONES JAZZP: INTERPRETANT GRANS TEMES DEL POP EN CLAU DE JAZZ

Clara Luna, Laia Fortià i Gemma Abrié són 3 representants de la nova i abundant generació de músics del panorama català, però a més elles són 3 dones amb empenta, talent i una llarga i sòlida trajectòria.

L’amistat i els diversos projectes en els quals han coincidit les ha apropat i, sense dubtar-ho massa, elles han unit esforços per aventurar-se en un nou repte musical: poder cantar i tocar un instrument alhora. Així, a més de cantar, la Clara es posa ara darrera el piano, l’instrument que la va formar en l’àmbit clàssic, i la Gemma darrera el contrabaix, l’instrument que ja fa temps la va enamorar; i la Laia, a més de tocar la bateria, s’atreveix amb algunes veus que se sumen a les de la Clara i la Gemma.

De la unió d’aquestes inquietuds en resulta una proposta sòlida, atrevida, sensible i atractiva a tots els sentits, on conflueixen diferents estils com el jazz, la bossanova, el soul o el pop a través d’arranjaments propis.”

 

 

Una resposta a «Sant Boi Jazz Club presenta: WOM»

  1. No us les podeu predre!. Molt bon rotllo i molt bona música. Les vaig veure al Picnic del festival de Terrassa i donent molt de joc. Crec que és una oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.