S’han jubilat ja la Mei Cerdà i l’Àngels Banqué

Tant la Mei com l'Àngels eren treballadores socials des de feia un munt de temps, l'una al Casal de Ciutat Cooperativa i l'altra a Can Massallera, i com que es van jubilar oficialment amb molt pocs dies de diferència, van fer la celebració conjuntament a Can Massallera, el passat dia 14 de setembre, amb companyes i companys del Servei...

Mei Cerdà Herrero, es va jubilar el passat 28 d’agost de 2018. Va començar a treballar a l’Ajuntament de Sant Boi el 26 de gener de 1987 com a treballadora social a l’Àrea de Serveis Personals. La Mei tenia la condició de personal laboral de la plantilla d’aquest Ajuntament, sempre adscrita al lloc de treball de treballadora social que actualment ho era a l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials i treballava al Casal de Ciutat Cooperativa.

Àngels Banqué Molas es va jubilar el passat 7 de setembre de 2018. Va començar a treballar a l’Ajuntament de Sant Boi el 30 de juny de 1993 com a Educadora Social. L’Àngels també era personal laboral de la plantilla actualment estava adscrita al lloc de treball de treballadora social a l’Àrea d’Igualtat i Drets Socials i treballava a Can Massallera.

Van celebrar conjuntament la seva jubilació el dia 14 de setembre a Can Massallera.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.