S’obren les inscripcions en línia als cursos de català del 2n trimestre al nostre SLC

El nostre Servei Local de Català ens informa que engega un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s’obre la inscripció preferent per als exalumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d’exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.

 

 

 

Pel que fa a la inscripció, tota la informació està disponible a la pàgina web https://www.cpnl.cat/, on també es poden trobar les recomanacions per fer un curs virtual, les diferents modalitats o accessos d’interès com la sol·licitud a la prova de col·locació virtual, l’oferta de cursos o les preguntes més freqüents.

Les modalitats dels cursos inclouen el format presencial (nivells bàsics i elementals) i en línia (tots els nivells). Els cursos inicials i bàsics són gratuïts. La resta de cursos, de pagament, inclouen un seguit de supòsits de reducció.

Les sessions presencials es duran a terme d’acord amb la normativa sanitària, garantint la distància de seguretat entre els i les alumnes i, per tant, reduint el nombre de places disponibles a les aules.

L’atenció al públic es farà per correu electrònic (santboi@cpnl.cat) o telefònicament (93 652 95 85). En casos excepcionals, s’atendrà personalment amb cita prèvia.

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.