Suport de l’Ajuntament al sector de la restauració: Campanya TakeAwaySantBoi

 

Emporta’t a casa el millor dels restaurants i bars de Sant Boi, és el nom de la campanya  d’ajut a la restauració que està fent un gran esforç per adaptar-se a la nova situació, i ens demanen l’ajut amb la seva difusió i col·laboració si és possible.

¡Ara et toca a tu! Obre les portes de casa teva al millor menjar dels bars i restaurants de la nostra ciutat. Descobreix quins ofereixen serveis a domicili o per emportar.

 

 

 

El Ple municipal va aprovar per unanimitat aquest dijous, 22 d’octubre, una declaració institucional en suport als sectors de l’hostaleria i la restauració, els centres d’estètica i les respectives empreses proveïdores. Són sectors que pateixen amb especial dificultat les darreres mesures adoptades per la Generalitat per fer front a la situació epidemiològica de la COVID-19 a tot Catalunya. I es va fer aquesta Declaració institucional

 

L’Ajuntament ja ha posat en marxa aquesta setmana la campanya de promoció per donar a conèixer a la ciutadania de Sant Boi els establiments d’hostaleria i restauració que ofereixen durant aquests dies serveis a domicili i per emportar.

És una pàgina web on trobarem les llistes dels establiments de Sant Boi adherits que fan el menjar per portar a domicili i emportar, o només per emportar.

 

La restauració està fent un gran esforç per adaptar-se a la nova situació!

Ara et toca a tu! Obre les portes de casa teva al millor menjar dels bars i restaurants de la nostra ciutat. Descobreix quins ofereixen serveis a domicili o per emportar.

https://takeawaysantboi.wordpress.com/  Cliques?

 

 

Tots els grups municipals expressen “un ple suport” a les persones titulars d’aquests negocis i a les plantilles de treballadors i treballadores davant l’impacte del paquet de mesures restrictives que van entrar en vigor el passat 16 d’octubre, i insten el Govern de la Generalitat a adoptar de forma urgent “mesures compensatòries efectives” .

El text consensuat per tots els grups afirma que qualsevol mesura restrictiva en l’àmbit econòmic ha de venir acompanyada de compensacions per pal·liar les conseqüències i evitar en la mida del possible el tancament definitiu de molts d’aquests negocis, que donen treball a milers de catalans i catalanes i contribueixen al benestar de moltíssimes famílies.

La declaració institucional acorda dissenyar i implementar de manera urgent ajuts econòmics de l’Ajuntament en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

What do you want to do ?

New mail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.