Taula de treball intern “Com millorar l’ocupabilitat”

El passat dimarts 13 de juny, va tenir lloc una sessió de treball interna a l'Escola de Música, amb l'objectiu de repensar de forma conjunta com es pot millorar l'ocupabilitat de les persones residents al nostre municipi.

 

Aquesta acció, vol donar impuls a una de les principals prioritats recollides al Pla de Govern 2015-2019, “que els ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi millorin significativament el seu nivell educatiu i tinguin més oportunitats per al seu desenvolupament”.

La iniciativa d’aquesta primera sessió de treball va ser des de la vessant formativa, que va convidar als àmbits d’Ocupació i Empresa així com a altres àmbits de l’Ajuntament, a abordar aquesta situació i intentar buscar respostes i solucions.

En la primera fase de la jornada es van compartir amb els i les participants, dades de context, dades de la realitat formativa i d’ocupació del nostre municipi, informació que volia oferir una primera imatge, un punt de partida i provocar les reflexions posteriors.
Per exemple, respecte a la formació professional a Sant Boi, es van compartir dades de l’estil següent:

Metodològicament, es van treballar els punts forts de la nostra ciutat en formació, així com explorar aquells aspectes que falten i que no acaben de funcionar.

El compromís, és que aquesta primera jornada de treball tindrà continuïtat amb sessions posteriors on es treballarà en clau de proposar reptes i pensar de forma coral sobre aquelles coses sobre les quals caldria començar a treballar o continuar treballant.

Continuarem informant.

Una resposta a «Taula de treball intern “Com millorar l’ocupabilitat”»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.