Terminologia bàsica de l’administració electrònica i els processos: recomanació de gener del SLC

Nou diccionari per a la terminologia bàsica que més es fa servir a l'administració electrònica i també conceptes de millora i simplificació dels processos administratius. Elaborat per Termcat i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat.

 

Aquest diccionari recull els termes bàsics més utilitzats en l’àmbit de l’administració electrònica, i també els conceptes més habituals referits a la millora i la simplificació dels processos administratius.

Inclou 164 fitxes terminològiques que contenen denominacions en català, castellà, francès i anglès, definicions en català, algunes notes explicatives i la indicació d’àrea temàtica. Els termes corresponen als sis àmbits temàtics següents: infraestructures tecnològiques, tramitació electrònica, seguretat, procediment administratiu, qualitat i planificació estratègica, i anàlisi, millora i simplificació de processos.

L’obra ha estat elaborada pel TERMCAT, que s’ha fet càrrec del treball terminològic, i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, que hi ha ofert la col·laboració especialitzada.

Des de la pestanya Consulta de termes, es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari) i desplegar les fitxes, o bé fer directament al quadre Text de la consulta cerques simples o avançades (en qualsevol dels idiomes del diccionari).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.