Torneig de pàdel – Festa Major 2019, encara queden inscripcions lliures

A l’Ajuntaflaix 27/19 del 26 d’abril vàrem anunciar aquest esdeveniment que tindrà lloc els dies 18 i 19 de maig, de 9.30 a 13.30h. El Complex Esportiu Baldiri Aleu, en el marc de la Festa Major d’enguany, ha organitzat un torneig de pàdel .

Ja s’hi ha apuntat gent, però encara quedan places. Ens comenten que poden apuntar participants sols, o per parelles també.

Recordem que aquest torneig ha estat organitzat pel CE Baldiri Aleu i ens conviden, als treballadors i a les treballadores de l’Ajuntament, a participar-hi . Hi haurà categories masculina, femenina i mixta. Segons les inscripcions que hi hagi es faran les categories, el format l’acabarà de determinar l’organització del torneig.

Les inscripcions són limitades i s’han de fer a la recepció del CE Baldiri Aleu. El preu és de 5 euros per participant i hi haurà premis per a tothom!

2 respostes a «Torneig de pàdel – Festa Major 2019, encara queden inscripcions lliures»

  1. Queda ampliada la data d’inscripcions fins el dijous dia 16 de maig!!!!
    El dissabte dia 18 de maig es donaran totes les directrius referents al Torneig. Totes les persones inscrites hauran d’estar a les 9:30 a la recepció del Complex Esportiu Baldiri Aleu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.