Tornem a fer un post a l’Ajuntagent! 2.0 de records de les nostres vacances?

L’estiu del 2016 va ser el darrer que vàrem proposar fer una recollida de records per fer-ne un “pòster” del nostre estiu.

Enguany és tot ben diferent, i malgrat això, anem endavant, farem una parada d’estiu. Queden unes quantes hores mal comptades perquè ens anem desconnectant uns dies: a casa, i si es pot d’aquí uns dies, a casa de familiars, d’amistats, de viatge… o tot una mica. Es tracta de recuperar energies per tornar passat l’estiu. Encara estem vivint temps complicats, però esperem que el pitjor ja l’haguem passat!

 

 

 

Què us sembla si compartim entre nosaltres el moment del nostre estiu una altra vegada?

Podem enviar un relat, o aquella foto, un petit vídeo, una presentació multimèdia, música d’aquell lloc, de la sortida o posta de sol o d’aquell moment, que per a cascú hagi estat agradable i ens serveixi per allargar aquesta sensació, com a mínim fins a Nadal!

Estem preparant una sorpresa amb el material que enviem, fins al 25 de setembre inclòs, a mlsimon@santboi.cat.

I també farem un concurs amb tot el que rebem, i el més ben valorat pel jurat: per originalitat, elaboració, dedicació, etc. tindrà premi!. Com que a la tornada és incert què es podrà fer i què no… serà alguna proposta d’oci que la Covid 19 no impedeixi gaudir.

Animem-nos a col·laborar per fer-ho ben txulo!!! I com sempre, tinguem seny, siguem responsables sanitàriament parlant, passem-ho bé, descansem i molt bones vacances per a tothom, siguin les que siguin!!! Enguany especialment tothom ens mereixem una paradeta per descansar, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.