Tornem als Casals d’Estiu

L'Equip d'Educació Viària de la Policia Local tornarà novament aquest estiu a participar als diferents casals organitzats per les diverses entitats de la nostra població amb diferents activitats per la canalla.

S’acaba el curs lectiu, arriba l’estiu i , amb aquest, l’extensa oferta de lleure per a nens/es i joves.

Durant la primera quinzena del próxim mes de juliol, en Xavi, un dels educadors de la Policia Local, organitzarà i dinamitzarà diferents activitats a celebrar dins la programació dels nombrosos casals d’estiu que organitzen els diversos centres escolars, AMPA’s, ludoteques, esplais, centres d’idiomes, etc.

L’educació viària, com a component principal, esdevindrà l’eina vehicular per tal que els nens/es adquireixin les habilitats necessàries per poder circular de manera eficient i segura, mantenint un correcte equilibri entre aprenentatge i entreteniment.

Òbviament, no deixarem de banda continguts no menys importants, com l’educació cívica o la facilitació de pautes a seguir per a la bona gestió d’una hipotètica situació d’urgència, adrecades aquestes últimes als més grans.

Les activitats es portaran a terme, segons programació i interès de les entitats participants, en diferents llocs de la ciutat, destacant entre aquests el Parc de la Muntanyeta, el Parc Ciclista de Sant Boi o el circuit annex al Casal de barri de Casablanca (La Gralla).

 

Esperem, tots plegats, passar-ho d’allò més bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.