Tres companys de la Policia parlen de l’Associació APRENEM al Dies de Ràdio de RSB

L'Àlex Muñoz, company de la nostra Policia Local vol compartir que ell i dos companys més, Juan Luis Quero i Marc Siqués, van participar al programa Dies de Ràdio de Ràdio Sant Boi, el passat 29 de gener de 2019. Van parlar de l'Associació Aprenem, que treballa en la inclusió de les persones amb TEA. Obre i escolta'ls!

El dia 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conmemoració de l’Autisme i aprofitem per fer difusió entre nosaltres de la implicació que hi tenen aquests tres companys. Van participar en aquest programa de ràdio conduït per la Mònica Santacreu, i en aquest post fem ressò de tota la informació que s’hi va transmetre.

Al Facebook de Ràdio Sant Boi trobarem aquest post del pas d’aquests companys pel Dies de Ràdio, el 29 de gener de 2019. Hi diu això:

Una afició que barreja l’esport amb la solidaritat! Al “Dies de Ràdio” de la Mònica Santacreu rebem a tres policies locals de Sant Boi (Juan Luis Quero, Marc Siqués i Alejandro Muñoz). Parlem de l’associació Aprenem Associació per a la inclusió de persones amb autisme. ÀUDIO: http://bit.ly/AprenemRSB #radiosantboi #santboi #diesderàdio / Ajuntament Sant Boi Sant Boi boig per la Salut / Samarretes: http://www.bcnreclam.com/

Aquí tenim el vincle del programa emès.

En aquest programa parlen de la participació de dos d’ells a la Ultraman a Hawai, que ja la vàrem explicar en un altre article, i que ho van fer també amb solidaritat amb l’Associació Aprenem, de la qual en fa representació l’altre company Àlex Muñoz. Aprofiten per demanar suport econòmic per participar en més edicions i donar-ho solidàriament a l’Associació Aprenem, per la inclusió de les persones amb transtorn de l’espectre autista. També expliquen com van fer-ho per visibilitzar i difondre el que fa l’Associació Aprenem durant la Ultraman de Hawai.

APRENEM neix directament d’un grup de famílies que reivindiquen els drets dels seus fills i filles i donen suport a les famílies, i l’Àlex en forma part perquè el seu fill petit té aquest transtorn i a Aprenem ha trobat altres famílies que tenen la mateixa vivència i poden acompanyar-se en les dificultats que comporta i s’ajuden a ocupar-se del fill o filla, i deixar de preocupar-se’n.
En el decurs de l’entrevista hi ha explicacions de les activitats adaptades que desenvolupen: esportives, sortides, tallers de música, etc. Escolta-la!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.