Trobada amb l’escriptora Donna Leon. Club del llibre a les Biblioteques

Donna Leon ens visitarà el Divendres 21 d’abril a les 19h a Can Massallera, dintre del cicle de trobades del Club del llibre a les Biblioteques.

Donna Leon visitarà les Biblioteques de Sant Boi.       Club del llibre a les Biblioteques 

Donna Leon, l’autora de novel·les policíaques ambientades en Venècia, i creadora del personatge del comissari Brunetti,  presentarà la novel·la  Restes mortals que surt a la venda  en català i castellà, per aquest Sant Jordi.

Els entusiastes de la novel·la negra podran gaudir amb una de les autores més llegides de tot el món.

A  les Biblioteques trobareu les novel·les de Donna Leon (Acqua Alta, Les aigües de l’eterna joventut, L’altra cara de la veritat, Cristall enverinat, Proves falses, Sang o amor , Contactes amb les altes esferes, Les joies del paradís,  etc…….) així com la sèrie de TV, El comisario Brunetti (2000-2012), adaptació alemanya de la saga policíaca.

Us esperem¡

Recordeu: Hi ha aforament limitat per la qual cosa és imprescindible fer inscripció prèvia i recollir invitació, fins exhaurir existències, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, a partir del 27 de març. El dia de la trobada serà imprescindible portar la invitació i el DNI si vols auriculars, la xerrada gaudirà de traducció simultània.

Si vols saber més de Donna Leon : Entrevista virtual a Donna Leon 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.