Trobada anual dels Serveis d’Emergència de Sant Boi.

4 d'octubre d'enguany, divendres, és la data escollida per celebrar l'anual Trobada dels Serveis d'Emergències de Sant Boi amb la comunitat escolar de la nostra ciutat al Parc de la Muntanyeta.

Com ja és habitual i, amb motiu de la celebració dels Patrons de la Policia (Àngels Custodis), diferents serveis d’emergència que desenvolupem les nostres tasques a la nostra població, som convidats a participar a la trobada que, anualment, dona a conèixer els nostres materials i activitats a la comunitat escolar.

Des de ben matí, els escolars de cicle mitjà (3r de primària) de la majoria de centres de Sant Boi seràn benvinguts i esdevindran els principals protagonistes de l’activitat a portar a terme, essent obsequiats a la seva arribada amb aigua, fruita i sucs.

En aquesta, els Voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja, Bombers i la Policia Local mostraran als/les nens/es la tasca que diariament realitzen en benefici de la nostra comunitat.

L’acte comptarà amb la benvinguda als infants i inauguració de la jornada per part de la nostra Alcaldessa, Sra. Lluïsa Moret, la qual donarà el tret de sortida a les activitats preparades per a la canalla.

Aquest any i degut a la gran afluència d’escolars que tindrem el plaer d’acollir, l’activitat per veure de prop i pujar als vehicles policials es traslladarà a la calçada del C/Baldiri Aleu, a més de poder gaudir de les evolucions dels nous gossos de la Unitat Canina de la Policia Local a l’espai de l’amfiteatre del Parc.

El Parc de Bombers de Sant Boi traslladarà un vehicle camió moto-bomba per mostrar els nens/es els seu funcionament, així com també podran veure de prop el material i vehicle de Creu Roja i dels Voluntaris de Protecció Civil.

Finalment, ens farem una foto amb cada grup-classe que, posteriorment serà lliurada en els mateixos centres.

Esperem que el temps climatològic ens respecti i que els principals “protes” puguin gaudir de valent.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.