TROC: què hi podem fer

Troc vol dir intercanvi: aquesta secció també la dedicarem a la interacció entre nosaltres, obre un espai de diàleg entre les persones, i alhora en la línia de donar-nos suport com a grup, tenim les ofertes que com a tal ens donen des de l'exterior. I en un futur proper una aplicació per disposar del nostre banc del temps propi. Entrem al contingut per veure què hi ha.

Intercanvi de què?

Com que som una bona colla, segur que podem oferir-nos entre nosaltres coses per prestar, per vendre, per intercanviar, per regalar, per donar… I també compartir habilitats, ajudar-nos amb les coses de casa, reparacions, classes, receptes de cuina, cuinar, aficions, excursions, repartir-nos compres per internet, i altres coses que vagin sorgint.

Ep! tinguem seny!!!, hi ha coses que no es poden intercanviar… però:

  • Podem posar-hi anuncis
  • Podem accedir als altres que ofereixen coses
  • Ens podem conèixer millor
  • Podem convidar a activitats que fem, relacionades amb la feina o fora de la feina
  • Ens podem beneficiar entre tots i totes del que tenim o sabem uns i altres
  • Pot servir per fer crides a la resta
  • I altres activitats que vagin sorgint…!

El Pucumú, és com un tauler d’anuncis: serà l’espai per poder fer intercanvi entre nosaltres, per penjar-hi anuncis, peticions, ofertes, donar, etc. En principi no hi haurà categories, més endavant, si cal en farem. APROFITEM-LA!!!

L’hem anomenat El Pucumú, en homenatge al nom col·loquial amb què els santboians i les santboianes es referien a l’actual plaça de l’Ajuntament, ja que antigament hi havia hagut el mercat: el Pou Comú, però la gent del poble n’hi deia el “Pucumú”.

 

Les Ofertes d’empreses, com que van adreçades a nosaltres, les anunciarem aquí perquè que són complementàries al que hi haurà a El Pucumú, tot i que de moment es mantindran en el Publicador Notes que tenim a l’Ajunta.net. Així, quan tinguem una nova oferta, o actualització d’alguna que ja teníem, l’anunciarem aquí.

 

Podem anar-hi directament des d’aquest enllaç.

I esperem que ben aviat podrem gaudir d’un Banc del temps!

 

 

ajuntament-1892-copiar
Pl. Ajuntament 1892

 

 

pl-antic-mercat-copiar
Pucumú

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.