Un dels nostres!

Sant Boi, dia 9 d’abril, 9.00 hores…

La policia local busca nous efectius per portar a terme una important missió. La recerca de recursos humans va ser dura i complicada però, quan estàvem a punt d’abortar la missió, vam trobar la persona idònia per a què ens ajudès: en Xavi!!.

En Xavi és un alumne de la classe de P5 de l’escola Vicente Ferrer que pateix la síndrome de Perthes, una malaltia del maluc que produeix debilitat progressiva del cap del fèmur, provocant dificultat per caminar.

Però res impedia que, a partir d’ara, el nostre nou company de fatigues pogués fer-nos un cop de mà per dur de manera eficient a terme la important missió que ens esperava.

A l’hora ressenyada, un vehicle patrulla es va adreçar al centre escolar per recollir en Xavi i la seva àvia, l’Antonia.

Un cop dotat de la seva uniformitat reglamentària i accesoris policials imprescindibles, el patrulla va enfilar amb celeritat la nostra Prefectura.

Allà l’esperaven alguns companys/es per rebre’l i mostrar-li les instal·lacions i vehicles policials.

Posteriorment, en Xavi i la iaia, van ser traslladats al circuit infantil viari de La Gralla, on l’esperaven els seus companys de classe per tal d’iniciar l’activitat programada amb l’ altre Xavi, el nostre educador policial.

Va ser tot un encert poder comptar amb l’ajuda inestimable del Xavi, el qual va supervisar que els seus companys portessin casc abans de rodar pel circuit, els hi explicava el significat dels senyals de trànsit, ordenava els canvis de tandes i, fins i tot, va haver de posar alguna multeta simbòlica.

Per descomptat, aquesta missió no s’hagués pogut portar a terme de manera efectiva sense la col·laboració d’en XAVI.

                                        MOLTES GRÀCIES, COMPANY!!!

Aquest és el vídeo de l’experiència de la jornada amb el Xavi i els seus companys i companyes de l’escola. Clica! Dura 5 minuts.

2 respostes a «Un dels nostres!»

    1. Gràcies Joaquin.
      Doncs si, un petit gest per a un gran nen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.