VIII Trobada educadors policials i monitors Institut Guttmann

Celebrada la VIII Trobada d'educadors policials i monitors del programa Game Over de l'Institut Guttmann. Clica per saber com va anar...

El passat dimarts, dia 11 de juny, l’Equip d’Educadors de la nostra Policia Local va assistir a la VIII Trobada d’educadors policials de les diferents policies locals i Mossos d’Esquadra amb els monitors del programa Game Over, impulsat per l’institut Guttmann en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit.

En anterior publicació ja vam explicar-vos que aquest programa tracta de reduir la sinistralitat a les nostres carreteres, a través del missatge sensibilitzador i conscienciatiu que els educadors policials, juntament  amb els monitors de l’institut Guttmann, traslladen als escolars de’ESO i batxillerat catalans.

Recordem que els monitors de l’institut Guttmann parlen des de l’experiència d’haver patit personalment un accident amb resultat de lesions greus  per traumatisme cranioencefàlic o lesió medular severa.

Durant la jornada, es va posar en valor la tasca policial, en la seva vessant educadora, com a vehicle per  fer arribar als nostres escolars i futurs conductors els principals factors de risc que formen part de l’actual escena viària i fomentar les bones pràctiques en la conducció en evitació d’accidents de trànsit.

A més, vam poder escoltar de primera mà les interessants intervencions de professionals en neuromedicina i l’opinió sobre el seu bagatge com a conductors de  persones des de diversos àmbits, professions i edats.

Us deixem enllaç a la publicació de l’institut Guttmann, relacionada amb la trobada.

https://www.guttmann.com/ca/noticias/vii-trobada-deducacio-viaria-policies-mossos-desquadra-monitors-programa-game-over

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.