Visitem els nostres avis i àvies

L'equip d'Educadors de la Policia Local torna a visitar els Casals de Gent Gran, com cada any, per tal d'informar els nostres iaios/es sobre conscienciació i assimilació de conceptes en matèria de seguretat viària, seguretat ciutadana i civisme.

Un cop més, els educadors policials tornem a visitar el col·lectiu de persones grans per tal de mantenir un contacte puntual i permanent en el temps, intentant traslladar aquelles informacions que creiem puguin ser de l’interés dels mateixos, bé perque estiguem davant d’alguna actualització important de normativa, per desconeixement d’aquestes, o bé simplement per recordar conceptes que hagin pogut caure en l’oblit.

Les “visites sorpresa” dels educadors solen portar-se a terme als Casals de Barri, aprofitant la sortida dels grups de persones grans que participen als diferents torns dels tallers d’activitat física o d’altres.

Es tracta de petites reunions de molt curta durada en les quals els educadors informaran, de manera entenedora, sobre aquells temes que puguin afectar i/o influir el col·lectiu de persones grans de Sant Boi, com poden ser la mobilitat segura, l’autoprotecció, el civisme a la via pública i aquells altres que generin desconfiança, inquietud o inseguretat als seus destinataris.

Així, aquestes trobades esdevenen un veritable espai de proximitat entre la policia local i els destinataris als quals van adreçats els continguts a facilitar, rebent els primers un valuòs feedback per part de la nostra gent gran i establint, d’aquesta manera, nexes d’unió amb aquests, els quals ens obliga i ens compromet a seguir mantenint vius

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.