Vols participar al Concurs Instagram 8 de març Dia Internacional de les Dones?

Les companyes d'Igualtat i Projectes d'Alcaldia han preparat una activitat amb motiu de la celebració del dia 8 de març. Està pensada per a la ciutadania i que faciliti que es prengui consciència sobre la igualtat entre dones i homes i que alhora es reforci. I també ens conviden i encoratgen a la gent que treballem a l'Ajuntament a participar-hi si ens ve de gust i a fer-ne difusió.

Per a aquest 8 de març de 2019 Dia Internacional de les Dones, ens convide a participar del Concurs de fotografies “8 de març. Fotografiem la igualtat entre dones i homes”.

Si tens un perfil a Instagram, més de 18 anys, i t’agrada la fotografia, pots participar del concurs entre els dies 6 de febrer i 6 de març de 2019.

El concurs consistirà en publicar fotografies que reflecteixin la igualtat entre dones i homes, seguint els temes concrets de cada setmana, al hashtag #igualtatstboi8m19. Els temes setmanals seran:

  • Primera setmana: Corresponsabilitat i conciliació
  • Segona setmana: Sororitat
  • Tercera setmana: Comunicació no sexista
  • Quarta setmana: Esport femení

Pots optar a 4 premis, un per a cada temàtica, que consisteix en un lot de llibres valorat en 250€ i que l’Ajuntament adquirirà a les llibreries de Sant Boi.

En aquest enllaç trobarem les bases de participació.

I ja han anat publicant el que s’ha presentat a l’Instagram d’Igualtat Sant Boi  i al Facebook d’Igualtat Sant Boi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.