XWEBÛN. Sigues qui vols ser, Exposició a la BJRiB, i Processos artístics, gènere i drets humans, Espai de diàleg on ens conviden!

Des de Cooperació, Solidaritat i Pau, ens fan arribar la informació d’aquesta exposició que avui ja es pot visitar i de l’espai de diàleg de divendres per si ens hi volem inscriure.

Xwebûn, sigues qui vols ser, és una mostra de peces artístiques elaborades per dones i infants refugiats al Kurdistan, fruit del projecte Titularts impulsat per Creart i Ciemen. Es podrà visitar a la Biblioteca Jordi Rubió de Sant Boi del Llobregat del 8 al 22 de març.

S’inaugurarà el divendres, 11 de març, a les 18.30 a la Sala d’actes de la Biblioteca, amb una Conversa sobre Processos artístics, gènere i drets humans en la que participaran les dues entitats i Can Castells Centre d’Art.

Xwebûn no és només una exposició; les obres d’aquesta mostra ens suggereixen molt més del que podem veure amb els nostres ulls. Somnis, idees, anhels, emocions, neguits, dols, entre d’altres emocions, se’ns apareixen com a producte d’un procés creatiu que recull retalls de vides plenes de vivències de tota naturalesa.

Xwebûn s’emmarca dins un projecte que pretén contribuir a la millora de l’exercici dels drets socials, culturals, sexuals i reproductius de dones i infants d’origen sirià kurd i àrab en situació de refugi a la ciutat d’Amed (Kurdistan).

 

El projecte, impulsat per les associacions CIEMEN i Creart, compta amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

La conversa entre CIEMEN, Creart i el Can Castells Centre d’Art, Processos artístics, gènere i drets humans que inaugurarà l’exposició, establirà un espai de diàleg i reflexió sobre com els processos artístics poden generar i millorar deteminades intervencions psicosocials.
Per assistir-hi, cal reservar plaça en aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/exposicio-xwebun-sigues-qui-vols-ser-processos-artistics-genere-i-drets-humans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.