XXII Setmana Sense Fum

Des del Departament de Salut Comunitària ens fan arribar informació sobre la XXII Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany i que té per lema: “DEIXAR DE FUMAR, LA TEVA ALTRA VACUNA”.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la “Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria” (semFYC) i de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), que durant els últims anys han organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). A més participen de forma activa la Xarxa d’Atenció Primària Sense Fum, la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i les Diputacions, entre d’altres.

 

L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. Seguidament us adjuntem informació útil sobre la campanya.

L’Ajuntament de Sant Boi s’ha sumat a la campanya, a continuació trobareu el llistat d’ajuntaments, entitats i serveis que han donat suport a la iniciativa.

En aquesta publicació us volem compartir una guia per com deixar de fumar en 4 passos, que creiem que pot ser molt útil:

Compartim també una guia per a mares i pares editada per a l’Agència de Salut Pública de la Generalitat. 

Per últim, compartim informació de la segona edició del concurs per a les infermeres i infermers i els estudiants d’infermeria de Catalunya per fomentar la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica de la ciutadania: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.