XXIX Jornada Tècnica ADEVIC

ADEVIC, L’Associació per al Desenvolupament de l’Educació Viària a Catalunya, va celebrar el passat divendres 12 de novembre la seva XXIX Jornada Técnica en format virtual, emesa en streaming des del seu canal de Youtube –us adjuntem enllaç al peu d’entrada

L’associació, creada ja fa algunes dècades per un grup d’educadors viaris policials d’arreu de Catalunya, té entre els seus principals objectius l’homogeneització de la metodologia formativa d’ensenyament en relació amb la mobilitat segura, el suport a les accions formatives dels educadors policials, la celebració de tallers, cursos, congressos i jornades tècniques, a més de la difusió, a través de diferents canals, de l’educació viària i la mobilitat segura i sostenible.

La 29a Jornada Tècnica ADEVIC, amb títol “Radiografia de la bicicleta; anàlisi de l’estat actual”, ha posat l’accent en la bicicleta com a vehicle sostenible i saludable i el seu estat actual.

A la jornada, l’Equip d’Educadors de la nostra policia local, a través d’en Xavi Martínez, hem estat convidats a participar amb la ponència “BICIbilitat reflexiva a través dels temps“, on desgranem de manera singular i personal el que va suposar la bicicleta en les nostres vides i mostrem, alhora, l’actual programa de foment d’ús de la bicicleta implementat a la nostra població (RODESCOLA).

Així mateix, vam poder gaudir de les explicacions i reflexions de la Sra. Anna Pintó, Subdirectora General de Seguretat Viària, el Sr.Sergio Cortés, President de la Unió ciclista d’Alcoi, el Sr. Joan Admetlla Batlle, de la Federació Catalana de Ciclisme, el Sr.Ricard Sayeras, empresari del sector Bicicleta – Grup Olimpia i va tancar la jornada el Sr. Ramón Cos, President d’ADEVIC. La sessió va ser presentada i moderada pel Sr.Vicenç Pérez, Vicepresident d’ADEVIC.

Ressenyar que la pròxima XXX Jornada Técnica ADEVIC coincidirà amb el 30è aniversari de la fundació de l’Associació i es realitzarà conjuntament amb les 14es Jornades Estatals FETEVI (Federación Estatal de Técnicos en Educación Vial), en format congrés presencial durant els pròxims dies 1, 2 i 3 de juny de 2022 a la localitat de Figueres (Girona).

Si desitgeu veure el desenvolupament de la 29ª Jornada Técnica ADEVIC, cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.