XXVII Jornada Tècnica ADEVIC

El proper divendres dia 28 de febrer, ADEVIC (Associació pel Desenvolupament de l’Educació Viària a Catalunya), celebrarà la seva 27ª Jornada a Sant Joan Despí, la qual es desenvoluparà posant l’accent amb un tema tan d’actualitat i que tanta repercusió està obtenint a la nostra societat, sota el títol; VEHICLES DE MOBILITAT PERSONAL (VMP) NOU CONCEPTE DE MOBILITAT.

ADEVIC, segons s’indica a la seva web, és una entitat de caire assembleari, amb un característic sistema de comunicació i participació, i amb gran ajut de les administracions, sobretot en la formació dels seus membres, es va anar forjant un estil de treball que podem qualificar com els fonaments de l’actual educació per la mobilitat segura a Catalunya.

Entre els serveis que oferten podem trobar els següents:

  • Assessorament i consultoria en Mobilitat Segura i Sostenible.
  • Formació en Prevenció de Riscos Laborals Vials.
  • Educació i Formació per a la Mobilitat Segura i Sostenible.
  • Tallers, Jornades i Congressos

A més, a part d’aquesta interessant jornada tècnica,  tindrà lloc la I Trobada de Monitors d’Educació per a la Mobilitat Segura del Baix Llobregat, a la qual hem estat convidats els educadors policials de la policia local de Sant Boi de Llobregat.

Estem segurs, i prendrem bona nota, que obtindrem excel·lents eines per poder  elaborar estratègies formatives envers aquesta nova modalitat de mobilitat a implantar a la nostra ciutat.

Us deixem amb l’enllaç a web d’ADEVIC per si voleu fer una ullada del que fan.

Seguim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.