II ZUMBA Pas a Pas amb el Càncer de Mama, diumenge 15 d’octubre

Es tracta d’una activitat solidària, oberta a tothom, sense cap límit d’edat, sexe o nacionalitat, amb un caire ludicoesportiu i en cap cas competitiu. L’activitat serà dirigida per dos monitors professionals de l’entitat ALMA I BAILE. La totalitat dels diners recaptats anirà destinada a la Creació d’un CAR contra tumors HER2+.

El proper diumenge 15 d’octubre, l’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, per mitjà de la Regidoria d’Esports i de la de Solidaritat, organitzen la II Master class solidària Zumba Pas a Pas amb el Càncer de Mamaque se celebrarà a l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

L’Associació PAS A PAS amb el Càncer de Mama té per objectiu principal recollir fons destinats a la investigació contra aquesta malaltia, i els fons aniran destinats a la Creació d’un CAR contra tumors HER2+ que es du a terme al laboratori del Dr. Aleix Prat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Informació bàsica de l’activitat:

 • Horari: de les 11.00 h a les 13.00 h (aproximadament).
 • Preu: 8.00 € les persones adultes i 4,00 € els menors de 12 anys. Inclou samarreta commemorativa (fins a exhaurir existències).
 • Per als menors d’edat és obligatori portar l’autorització del pare, de la mare o del tutor legal en el moment de la recollida de la samarreta.
 • Sorteig d’una estada de dues nits per a dues persones a Mas Corominola i la disponibilitat d’un cotxe Peugeot durant l’estada per cortesía de Turycar Peugeot .
 • Punts de recollida de samarretes:
  • Divendres 13 d’octubre de 17.00 h a 20.00 h. al concessionari TURYCAR, (Ctra. de la Sta. Creu de Calafell, 67 – Sant Boi de Llobregat)
  • Dissabte 14 d’octubre de 10.00 h a 13.00 h al concessionari TURYCAR
  • Diumenge 15 d’octubre , de 9.30 h a 10.45 h, a: l’Amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, de Sant Boi de Llobregat.

Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.